Skip to content

Spara tid med hemstädning av hög standard

Vi städar och utför hushållsnära tjänster i Övik

Vårt städerbjudande:

Hemstädning för dig och ditt hem

När det kommer till hemstädning kan vi hjälpa dig med allt som du själv inte orkar eller hinner med i ditt hem. Vi vill hjälpa dig oavsett om du vill få en enklare vardag eller om du vill sätta guldkant på tillvaron då och då. Vi anpassar alltid våra tjänster efter ditt behov. Hur ofta och hur mycket du vill ha städat är helt upp till dig! Där många andra städföretag sätter upp färdiga ramar som de inte vill gå utanför, vill vi istället att du ska känna att du har total valbarhet i vilken tjänst du behöver.

Vissa gånger är vi hemma hos våra kunder och städar regelbundet någon eller ett par gånger per månad, några av våra regelbundna kunder har vi fått hjälpa i över tio år! Kanske är det svårt att få ihop tiden till det eller kanske orkar du inte med det själv.

Andra gånger handlar det om storstädningar vid enstaka tillfällen. Det kan vara vårstädningen där man vill ha en ordentlig genomgång av bostaden eller kanske städning inför en fest eller större tillställning. Storleken på tjänsten bestämmer du helt själv. Även vad och hur mycket vi städar bestämmer du helt själv. Om du önskar kan vi innan första städtillfället komma hem till dig så vi tillsammans kan gå igenom bostaden och vilka ytor som ska städas.

I städningen kan det ingå allt från dammsugning och golvtvättning till rengöring av kök, badrum och våtrum. Vi använder ofta de medel och den utrustning som du själv har hemma, inga överraskningar eller dofter du inte är van vid.

Därför ska du anlita oss för din hemstädning

Sparar tid: Att städa ett hem kan ta flera timmar varje vecka, beroende på hemmets storlek och hur mycket som behöver rengöras. Genom att överlåta din hemstädning till oss kan du frigöra tid som kan användas till annat.

Professionellt utfört arbete: Vi på Skurgummans Allservice har den kunskap och erfarenhet hur man rengör och underhåller ett hem på bästa sätt. Vi har även tillgång till den städutrustning som behövs för att göra jobbet effektivt. Detta kan leda till en bättre och mer grundlig rengöring än vad du kan uppnå själv.

Förbättrad hälsa: En ren och väl underhållen bostad kan minska mängden damm, allergener och andra skadliga partiklar i luften. Detta kan bidra till att förbättra din hälsa, särskilt om du eller någon i din familj lider av allergier eller andningssjukdomar. 

Användning av rätt typ av utrustning: Vi använder ofta din egen utrustning så att du är bekant med vad vi använder oss av men har även möjlighet att ta med oss städutrustning.

Skräddarsydd städning: Vi kan anpassa din hemstädning efter dina specifika behov och önskemål med ett schema som passar dig. Du bestämmer själv vad du vill ha städat och hur ofta du vill att vi ska komma. Detta kan ge dig en mer personlig och skräddarsydd service.

Flexibilitet: Vi erbjuder flexibla städtider. Du kan boka städning vid en tidpunkt som passar dig, enklast görs det på telefon eller e-post. 

Minskar stress: En rörig eller smutsig bostad kan öka stress och oro. Genom att låta oss ta hand om din hemstädning kan du minska stressen och oro över en oorganiserad eller smutsig miljö. Detta kan hjälpa dig att känna dig mer avslappnad och harmonisk i ditt hem.

Ökad produktivitet: En ren och organiserad bostad kan öka din produktivitet och koncentration. Du kan fokusera på arbete eller andra uppgifter utan att distraheras av en rörig eller smutsig miljö. Detta kan leda till ökad effektivitet och prestation.

Priser för städservice

Flyttstädning
80 SEK / kvm
80 kr per kvadrat och då ingår allt! Vi putsar era fönster, vi rensar era avlopp, vi städar ur er kyl/frys och vi rengör bakom element och lister
Övrig städning
630 SEK / timme
All annan städning såsom hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m är 630 SEK inkl. moms per timme

  • Med rutavdraget på 50% är ovanstående priser halverade, det administrativa hjälper vi till med

RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster.

Kom hem till ett väldoftande, skinande rent boende

Call Now Button