Skip to content

Spara tid med hemstädning av hög standard

Vi städar och utför hushållsnära tjänster i Övik

Vårt städerbjudande:

Hemstädning för dig och ditt hem

När det kommer till hemstädning kan vi hjälpa dig med allt som du själv inte orkar eller hinner med i ditt hem. Vi vill hjälpa dig oavsett om du vill få en enklare vardag eller om du vill sätta guldkant på tillvaron då och då! Vi anpassar alltid våra tjänster efter ditt behov. Hur ofta och hur mycket du vill ha städat är helt upp till dig! Där många andra städföretag sätter upp färdiga ramar som de inte vill gå utanför, vill vi istället att du ska känna att du har total valbarhet i vilken tjänst du behöver!

Vissa gånger är vi hemma hos våra kunder och städar regelbundet någon eller ett par gånger per månad, några av våra regelbundna kunder har vi fått hjälpa i över tio år! Kanske är det svårt att få ihop tiden till det eller kanske orkar du inte med det själv.

Andra gånger handlar det om storstädningar vid enstaka tillfällen. Det kan vara vårstädningen där man vill ha en ordentlig genomgång av bostaden eller kanske städning inför en fest eller större tillställning. Storleken på tjänsten bestämmer du helt själv! Även vad och hur mycket vi städar bestämmer du helt själv. Om du önskar kan vi innan första städtillfället komma hem till dig så vi tillsammans kan gå igenom bostaden och vilka ytor som ska städas.

I städningen kan det ingå allt från dammsugning och golvtvättning till rengöring av kök, badrum och våtrum. Vi använder ofta de medel och den utrustning som du själv har hemma, inga överraskningar eller dofter du inte är van vid!

Priser för städservice

Flyttstädning
80 SEK / kvm
80 kr per kvadrat och då ingår allt! Vi putsar era fönster, vi rensar era avlopp, vi städar ur er kyl/frys och vi rengör bakom element och lister
Övrig städning
590 SEK / timme
All annan städning såsom hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m är 590 SEK inkl. moms per timme

  • Med rutavdraget på 50% är ovanstående priser halverade, det administrativa hjälper vi till med

RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster.

Kom hem till ett väldoftande, skinande rent boende

Skurgummans Allservice Call Now Button