Skip to content

Spara tid med fönsterputsning av hög standard

Vi städar och utför hushållsnära tjänster i Övik

Vårt städerbjudande:

Låt oss ta hand om din fönsterputsning

När solen börjar skina in genom fönstren och visa upp de smutsiga fläckarna är det skönt att få en upputsning och släppa in sommaren ordentligt. Vi hjälper dig med fönsterputs för alla typer av fönster och inglasningar. Oss kan du ta hjälp av när du inte själv hinner eller orkar, eller när du bara vill vara säker på att fönstren garanterat blir skinande rena.

Vår erfarenhet med fönsterputs inkluderar allt från stora villor till små lägenheter. Vi kan hjälpa dig med både vanliga fönster och större ytor så som glasdörrar eller inglasade balkonger och uteplatser. Beroende på fönstertyp kan vi i de allra flesta fall hjälpa dig med en fullstädning fönsterputsning både invändigt och utvändigt.

Som alltid anpassar vi fönsterputsningen efter dina önskemål. Pris och tid bestäms efter en diskussion med dig kring vilka behov du har. Du kan både boka in ett enskilt tillfälle för fönsterputsning, eller kombinera det med våra andra tjänster så som storstädning eller flyttstädning.

Inför vårt besök är det viktigt att hela fönstret är tömt, för att vi ska komma åt ordentligt överallt och inte riskera några skadade föremål. Gardiner behöver plockas ner, alla prydnader, blommor och annat på fönsterbrädet tas bort, samt annat som står i vägen i eller framför fönstren.  Vi tar alltid med oss egen utrustning när vi utför fönsterputsning hos våra kunder.

Därför ska du överlåta fönsterputsningen till oss

Sparar tid och energi: Att putsa fönster kan vara tidskrävande och kräver ofta en del ansträngning. Genom att leja bort detta till oss på Skurgummans Allservice kan du spara tid och energi som kan användas till annat.

Professionell och erfaren putsning: Vi har många års erfarenhet av att putsa fönster och vet vad som behövs för skinande rena fönster.

Rätt utrustning och rengöringsmedel: Vi använder rätt typ av städutrustning och rengöringsmedel som gör dina fönster rena.

Förbättrar utseendet på ditt hem eller företag: Rengjorda och blanka fönster kan förbättra utseendet på ditt hem eller företag och ge ett positivt intryck på besökare.

Vi rekommenderar fönsterputsning 2 gånger om året. 

Priser för städservice

Flyttstädning
80 SEK / kvm
80 kr per kvadrat och då ingår allt! Vi putsar era fönster, vi rensar era avlopp, vi städar ur er kyl/frys och vi rengör bakom element och lister
Övrig städning
630 SEK / timme
All annan städning såsom hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m är 630 SEK inkl. moms per timme

  • Med rutavdraget på 50% är ovanstående priser halverade, det administrativa hjälper vi till med

RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster.

Kom hem till ett väldoftande, skinande rent boende

Call Now Button