Skip to content

Spara tid med flyttstädning av hög standard

Vi städar och utför hushållsnära tjänster i Övik

Vårt städerbjudande:

Behöver du hjälp med flyttstädning i Örnsköldsvik?​

När du ska flytta är det många delar att tänka på. Se till att spara tid och energi till de du tycker är viktigast, och anlita experter för flyttstädningen!  Flyttstädning är en särskild sort av storstädning som många inte är vana vid. Det kräver en djuprengöring av hela bostaden, från vanligare städområden som putsning av golv och ytor till grundligare rengöring av svårare områden så som ugnar, avlopp, m.m. Vi hjälper dig se till att flyttstädningen håller standarden för hyresvärden eller de nya ägarna, allt för att du ska slippa komplikationer eller avgifter efter flytten.

Vi utför flyttstädningar av alla storlekar och typer av bostäder! Priset sätts både efter storlek på bostad och behovet av hjälp. Boytorna ingår som standard i städningen, men även andra ytor så som balkong, förråd eller liknande kan läggas till i städningen vid önskemål! Även fönsterputsning kan självklart ingå.

När vi ska komma och flyttstäda hos dig behöver hela bostaden vara tömd på möbler och annan inredning. All utrustning och medel som ska användas tar vi med, så inte heller städutrustning behöver lämnas kvar! Dessutom ingår alla medel och annat som används självklart alltid i priset!

Priser för städservice

Flyttstädning
80 SEK / kvm
80 kr per kvadrat och då ingår allt! Vi putsar era fönster, vi rensar era avlopp, vi städar ur er kyl/frys och vi rengör bakom element och lister
Övrig städning
590 SEK / timme
All annan städning såsom hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m är 590 SEK inkl. moms per timme

  • Med rutavdraget på 50% är ovanstående priser halverade, det administrativa hjälper vi till med

RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster.

Kom hem till ett väldoftande, skinande rent boende

Skurgummans Allservice Call Now Button