Skip to content

Spara tid med flyttstädning av hög standard

Vi städar och utför hushållsnära tjänster i Övik

Vårt städerbjudande:

Behöver du hjälp med flyttstädning i Örnsköldsvik?

När du ska flytta är det många delar att tänka på. Se till att spara tid och energi till de du tycker är viktigast, och anlita experter för flyttstädningen.  Flyttstädning är en särskild sort av storstädning som många inte är vana vid. Det kräver en djuprengöring av hela bostaden, från vanligare städområden som putsning av golv och ytor till grundligare rengöring av svårare områden så som ugnar, avlopp, m.m. Vi hjälper dig se till att flyttstädningen håller standarden för hyresvärden eller de nya ägarna, allt för att du ska slippa komplikationer eller avgifter efter flytten.

Vi utför flyttstädning av alla storlekar och typer av bostäder. Priset sätts både efter storlek på bostad och behovet av hjälp. Boytorna ingår som standard i städningen, men även andra ytor så som balkong, förråd eller liknande kan läggas till i städningen vid önskemål. Även fönsterputsning kan självklart ingå.

När vi ska komma och flyttstäda hos dig behöver hela bostaden vara tömd på möbler och annan inredning. All utrustning och medel som ska användas tar vi med, så inte heller städutrustning behöver lämnas kvar! Dessutom ingår alla medel och annat som används självklart alltid i priset.

Därför ska du anlita oss för din flyttstädning

Tidsbesparing: Att anlita oss på Skurgummans Allservice för din flyttstädning sparar tid och energi och gör det möjligt för er att fokusera på andra viktiga uppgifter. Genom att överlåta din flyttstädning till oss frigör du tid för annat.

Rengöring av hög kvalitet: Vi har många års erfarenhet inom flyttstädning och har den kunskap som behövs för att lämna din bostad ren och i ett bra skick. Vi har också tillgång till professionell utrustning och rengöringsmedel som kan användas för att rengöra och desinficera bostaden på ett effektivt sätt. Vi lämnar dessutom städgaranti på vår flyttstädning.

Mindre stress och oro: Flyttstädning kan vara en stressig och tidskrävande uppgift som kan göra flytten ännu mer ansträngande. Att anlita oss på Skurgummans Allservice kan minska din stress och oro och göra hela processen mer hanterbar.

Ökad möjlighet till försäljning eller uthyrning: En väl utförd flyttstädning kan öka värdet på bostaden och göra det mer attraktivt för potentiella köpare eller hyresgäster. Det kan också öka chansen att få tillbaka insättningen från hyresvärden eller minimera risken för att behöva betala extra kostnader för att fixa eventuella skador.

Bekvämlighet: Att anlita oss innebär att du inte behöver oroa sig för att köpa rengöringsprodukter eller annan städutrustning och man behöver heller inte anstränga sig för att utföra den nödvändiga rengöringen själv. Detta kan vara särskilt användbart för dig som inte har tid eller ork att utföra flyttstädningen själv.

Priser för städservice

Flyttstädning
80 SEK / kvm
80 kr per kvadrat och då ingår allt! Vi putsar era fönster, vi rensar era avlopp, vi städar ur er kyl/frys och vi rengör bakom element och lister
Övrig städning
630 SEK / timme
All annan städning såsom hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning m.m är 630 SEK inkl. moms per timme

  • Med rutavdraget på 50% är ovanstående priser halverade, det administrativa hjälper vi till med

RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster.

Kom hem till ett väldoftande, skinande rent boende

Call Now Button